ΕΚΤΑΚΤΟ : ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ- ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και για την ασφάλεια των μαθητών, η Περιφερειάρχης Αττικής, σε συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά αύριο όλα τα σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής.
Τις σχετικές αποφάσεις διακοπής μαθημάτων σχολείων α/βάθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες υπέγραψαν οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 186 του ν. 3852/2010 και του άρθρου 4 του π.δ/τος 79/2017.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
-Να αποφεύγονται άσκοπες μετακινήσεις σε περιοχές, που γίνεται, συχνά, συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων βρόχινων νερών, όπως στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στο κόμβο του «Σκλαβενίτη», στη Λεύκα, στο λιμάνι του Περάματος και στην περιοχή της Παλαιάς Κοκκινιάς.
-ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΑΠΟ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ. ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΛΗΣΗ
-Για άτομα με ειδικές ανάγκες, που θα χρειαστεί να μετακινηθούν την Παρασκευή, η Π.Ε. Πειραιά θα έχει διαθέσιμο όχημα με οδηγό για την παροχή βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 213.2073503/504


Με ανακοίνωση του Δημάρχου Χρήστου Βρεττάκου στο δήμο μας θα παραμείνουν κλειστά δημοτικά, νηπιαγωγεία, γυμνάσια , λύκεια.
Οι Βρεφικοί και οι Παιδικοί σταθμοί του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας θα είναι ΑΝΟΙΚΤΟΙ. Επειδή όμως οι προβλέψεις της ΕΜΥ δεν είναι καλές, καλό θα ήταν όσοι από τους γονείς μπορούν να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι καλό θα ήταν να το κάνουν.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα