ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και οι μνήμες παραμένουν ζωντανές. Τέσσερα χρόνια πέρασαν από τη στιγμή που οι φασίστες της Χρυσής Αυγής έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο, στις γειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, με το μαχαίρι στα χέρια του φασίστα δολοφόνου Ρουπακιά.

Ο λαός όμως δεν ξεχνά, δε φοβάται, δε δειλιάζει!

Οι πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας αντιστέκονται καθημερινά στις μεθόδους με τις οποίες προσπαθεί η Χρυσή Αυγή να εμφυσήσει το δηλητήριο του φασισμού στις γειτονιές μας, προτάσσοντας το δημοκρατικό τους ήθος, την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά τους. Οι συμπολίτες μας στάθηκαν στο πλάι όλων των κατατρεγμένων, ανήμπορων και ξενιτεμένων, αγκάλιασαν και αγκαλιάζουν τους πρόσφυγες και τα παιδιά τους.

Δεν ξεχνάμε τη Χρυσή Αυγή. Τέσσερα χρόνια μετά και η μάχη ενάντια στις δολοφονικές και φασιστικές πρακτικές της δεν έχει τελειώσει. Ακόμα και σήμερα οι φασίστες επιτίθενται σε αντιφασίστες, πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ ακροδεξιοί επιτίθενται με τυφλά και δολοφονικά χτυπήματα σε διάφορα σημεία της γης, όπως έγινε στα γεγονότα του Charlottesville στην Αμερική.

Από την πλευρά μας δε θα σταματήσουμε μέχρι οι φασίστες να καταλήξουν εκεί όπου ανήκουν, στη φυλακή. Δε θα ησυχάσουμε μέχρι να εξαλειφτεί ο φασισμός κι ο ρατσισμός.

Οι φασίστες είναι ανεπιθύμητοι στη γειτονιά του Παύλου!

Ο Παύλος ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ στην ψυχή μας ριζωμένος, μας δίνει δύναμη και λόγο να γίνουμε πιο αποφασιστικοί. Μας δίνει τόνο και ένταση στη φωνή, για να βροντοφωνάξουμε κατά του φασισμού, κατά της ξενοφοβίας και των διακρίσεων.

Καλούμε τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μας να πάρουν μαζικά μέρος στις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις και τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης του Παύλου Φύσσα.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ


Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα