Συνεντεύξεις του Δημάρχου Χρήστου Βρεττάκου για την Απόφαση του Ειρηνοδικείου Πειραιά που δικαιώνει τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Σε συνέχεια της απόφασης που εξεδόθη από το Ειρηνοδικείο Πειραιά που δικαιώνει τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας και το ελληνικό δημόσιο σχετικά με την αντιδικία που είχαν με την Εθνική Τράπεζα για τη σχετική έκταση της περιοχής των Λιπασμάτων, ο Δήμαρχος παραχώρησε συνεντεύξεις στον ρ/σ "105,5 στο Κόκκινο" και στο Κανάλι 1 Πειραιά. Κατόπιν συντονισμένων προσπαθειών της Νομικής υπηρεσία του Δήμου και δημοσίου, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων νομής που είχε καταθέσει η Εταιρεία με την επωνυμία «Πρότυπος Κτηματική Τουριστική Α.Ε.» κατά του Δήμου Κερατσινίου, απερρίφθη με απόφαση του Ειρηνοδικείου Πειραιά δικαιώνοντας τον Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας και το Ελληνικό δημόσιο.
στον ρ/σ "105,5 στο Κόκκινο"
Χρ. Βρεττάκος: Τα ασφαλιστικά μέτρα της Εθνικής κατέπεσαν
«Πριν από είκοσι χρόνια η Εθνική Τράπεζα, ως δημόσια τράπεζα, είχε αποκτήσει από το ίδρυμα Μποδοσάκη έκταση εντός του υπό παραχώρηση χώρου των λιπασμάτων στην Δραπετσώνα. Η σημερινή διοίκηση της (ιδιωτικής) τράπεζας διεκδικούσε την έκταση που ανήκε στο δημόσιο. Η απόφαση της δικαιοσύνης αποκαθιστά τα αυτονόητα», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος για την απόφαση του ειρηνοδικείου Πειραιά που δικαιώνει το δημόσιο.

Κανάλι 1 Πειραιά :
ΧΡ. ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Για την απόφαση του Ειρηνοδικείου Πειραιά που δικαιώνει τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας και το ελληνικό δημόσιο σχετικά με την αντιδικία που είχαν με την Εθνική Τράπεζα για τη σχετική έκταση της περιοχής των Λιπασμάτων, μίλησε σήμερα στο «Κανάλι 1» του Πειραιά ο δήμαρχος της πόλης Χρήστος Βρεττάκος. Παράλληλα αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στη θάλασσα που προσελκύουν χιλιάδες κόσμου.
Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως η Εθνική Τράπεζα ή θα σεβαστεί αυτό που οι άνθρωποι με την καθημερινή τους παρουσία στον χώρο αποκτήσανε αυτό που τους ανήκει ή θα βρεθεί μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις, με νόμιμο τρόπο, προσθέτοντας πως "όπως η Εθνική μπορεί να προσφεύγει στα Δικαστήρια και εμείς μπορούμε να το κάνουμε".
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα