Από τους 17 μείναμε 10

(απόσπασμα από το άρθρο του Χρήστου Βρεττάκου)
Από τους 17 μείναμε 10
Με μεγάλη θλίψη όμως αντικρύσαμε ότι για την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης των Λιπασμάτων, ενοχλούνται και 10- από τους συνολικά 17- δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, αδυνατώντας στην πραγματικότητα να κατανοήσουν ότι εδώ πρόκειται για μια συλλογική νίκη, νίκη της πόλης και των ανθρώπων της. Οι εν λόγω δημοτικοί σύμβουλοι θα όφειλαν, τουλάχιστον, αντί να δυναμιτίζουν και να σπέρνουν τον πανικό με τις δηλώσεις τους, να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία της ανάπλασης και με γόνιμες προτάσεις, ιδέες και διάλογο να συμβάλουν, ώστε να γίνουν βελτιώσεις στο χώρο.
Τι λένε λοιπόν στην κοινή τους δήλωση, οι 10 δημοτικοί σύμβουλοι. Αρχικά  καταγγέλλουν πως
«όλο το τελευταίο διάστημα ζούμε αποφάσεις , κινήσεις, πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Χρήστου Βρεττάκου που αποπνέουν ετσιθελισμό, απροθυμία διαλόγου και σύνθεσης απόψεων, αδιαφάνεια».
Ποιοι το λένε αυτό; Δημοτικοί σύμβουλοι που δεν έχουν έρθει αυτά τα τρία χρόνια σε μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (Γιάννης Τσούτσας), άλλοι που τους τελευταίους πολλούς μήνες συμμετέχουν σπάνια στις συνεδριάσεις (Πέτρος Καψοκόλης, Μηνάς Λάλος, Φώτης Μελάς, Γιούλη Σαββοπούλου, Βάνα Δατσέρη).       Δημοτικοί σύμβουλοι που εδώ και καιρό έρχονται στα δημοτικά συμβούλια όταν συζητούνται σοβαρά θέματα για τους πολίτες και αποχωρούν για να μην γίνει απαρτία, με τελευταίο παράδειγμα η συνεδρίαση για το Κέντρο Υγείας, το οποίο έπρεπε να φτιαχτεί επιτέλους μετά από 2 φορές που το έχουν εγκαινιάσει και δεν βοήθησαν, περιμένοντας ότι έτσι θα κάνουν κακό στην Δημοτική Αρχή. (Ζαχαρίας Ζούπης, Νίκος Βρεττάκος). Ωστόσο, για κακή τους τύχη, η συνεδρίαση έγινε και η προθεσμία υποβολής της πρότασης για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ δεν χάθηκε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα