'' ΑΘΛΟΣ 2017 ''

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το αθλητικό διήμερο για τα άτομα με αναπηρία, που διοργάνωσε για πρώτη φορά η Δημοτική Αρχή , με την ονομασία '' ΑΘΛΟΣ ''στην Δραπετσώνα και στο κολυμβητήριο του Κερατσινίου.

Πλήθος συμμετεχόντων αθλητών, συλλόγων , φορέων, σχολείων και με την αμέριστη βοήθεια των εργαζομένων και εθελοντών, έφεραν το καλύτερο αποτέλεσμα και στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής. 
Η χαρά, ο ενθουσιασμός, των αθλητών που πλαισιώθηκαν από συνομήλικους μαθητές των σχολείων και άλλων πολιτών-εθελοντών,ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά τα άτομα με αναπηρία. 
Η επίτευξη του κοινού στόχου και σκοπού που ήταν η ισόνομη και ισότιμη ένταξη τους στην κοινωνία ήταν αυτό που μας δίνει την ώθηση και το έναυσμα για να το πράττουμε και στην καθημερινή μας ζωή. Το πάθος τους και η θέληση για ζωή, ήταν το μήνυμα που κυριάρχησε σε όλους τους παρευρισκόμενους. 
Παρόντες στις εκδηλώσεις εκτός από την Δημοτική Αρχή, ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, οι παραολυμπιονίκες Ελένη Πρελορέντζου και Βαγγέλης Κακοσαίος και ο αντιδήμαρχος Νίκαιας Γιάννης Μπακατσέλος.











Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα