ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19-12-2015



ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ


Με αφορμή την σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην πόλη μας , η δημοτική κίνηση πολιτών Άλλος Δρόμος χαιρετίζει τις δηλώσεις και τις δεσμεύσεις που αφορούν την παραλιακή ζώνη και το χώρο ανάπλασης στα Λιπάσματα.

Αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά  ότι αυτή η δημοτική αρχή, ο Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος με τη δημοτική παράταξη του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, χωρίς φανφάρες και θριαμβολογίες, με στρατηγική, σχέδιο, ανιδιοτέλεια, διαφάνεια, υπομονή και αποφασιστικότητα, «χτίζει» με ΑΓΩΝΑ έναν Άλλο Δήμο. Ένα Δήμο που ήταν σε πλήρη εγκατάλειψη , σε διάλυση και έρμαιο των μικρών και μεγάλων συμφερόντων , αγωνιζόμαστε και πετυχαίνουμε να το μετατρέψουμε σε ένα Δήμο αλληλέγγυο , στήριγμα στο πολίτη ,  σύγχρονο και ανθρώπινο.

Η σημερινή δημοτική αρχή, διεκδίκησε και κατάφερε να ληφθούν ιστορικές αποφάσεις για τη ζωή και το μέλλον χιλιάδων πολιτών αυτού του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, την ώρα που  διάφορα συμφέροντα σχεδίαζαν πίστες φόρμουλας  και επέτρεπαν εγκατάσταση διυλιστηρίων δίπλα από τα σπίτια μας.

 Η νομοθετική ρύθμιση και η τροπολογία που σχεδιάσαμε, προβάλλαμε και προωθήσαμε στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ , ανέτρεψε τα σχέδια των ολιγαρχών και των επιχειρηματιών για την περιοχή της ανάπλασης.

Αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά ότι η στήριξη των πολιτών που πίστεψαν, η συμμετοχή των φορέων και συλλόγων της πόλης στους αγώνες για ένα καλύτερο μέλλον, έχουν αποτέλεσμα. Γι’ αυτό η δέσμευση και οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού για την ανάπλαση και τη παραχώρηση του παραλιακού μετώπου στο Δήμο, είναι μεν ιστορικές αποφάσεις υπέρ του δήμου και των πολιτών μας, αλλά δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζουν από το σημαντικό θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ , όπου ο αγώνας για να παραμείνει το λιμάνι δημόσιο πρέπει να συνεχιστεί και να ενταθεί.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα