Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας σας προσκαλεί στη παράσταση ''Σαν βυθός με εσπερίες’’ της θεατρικής ομάδας LUNA Cantat

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας σας προσκαλεί στη παράσταση  ''Σαν βυθός με εσπερίες’’ της θεατρικής ομάδας LUNA Cantat

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας σας προσκαλεί στη παράσταση

''Σαν βυθός με εσπερίες’’ της θεατρικής ομάδας LUNA Cantat, τη Παρασκευή 5 Ιουνίου στο πολιτιστικό κέντρο'' Αντώνης Σαμαράκης'' του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας (Μ. Ασίας, 24) στις 21:00.


Λίγα λόγια για τη παράσταση:

Ο Γιώργος στα 25 του χρόνια πάσχει από καρκίνο. Πεθαίνει από στιγμή σε στιγμή… μα σαν σε όνειρο η αλήθεια του φανερώνεται. Στον κόσμο της δικής του φρίκης συνάντα κάτι που μόνο οι πραγματικοί ήρωες αντέχουν να αντικρύσουν. Στον πιο άσπρο και βαθύ βυθό, υπάρχει ένα σεντούκι καλά κρυμμένο. Μόλις το βρει δύο πελώρια, πολύχρωμα φτερά πεταλούδας θα τυλίξουν το κορμί του. Το άσπρο του άλογο θα έρθει να τον πάρει. Θα σπάσει τα πόδια του και θα πετάξει στους πιο γαλάζιους ουρανούς που χάνονται απ’ άκρη σ’ άκρη και φτάνουν τον ήλιο και το φεγγάρι. Με ένα τραγούδι και ένα όνειρο για συντροφιά θα ζήσει πλέον αιώνια.

..Μην τα παρατάς, θα γεννηθούν ξανά σε ένα άλλο χαμόγελο, σε ένα τραγούδι και τότε στα όνειρα τους θα βλέπουνε τι σημαίνει να είσαι άρρωστος και θα ξυπνάνε, γιατί είναι εφιάλτης που μόλις ανοίξουν τα μάτια τους χάνεται στο σύμπαν που γεννήθηκε. Εκεί πεθαίνει. Εκεί θεραπεύεται μια για πάντα! Δίπλα στα αστέρια και σε ένα παιδί που παίζει ένα παιχνίδι και γελάει…

‘’Κι αν σου μιλώ με παραμύθια, είναι γιατί τ’ ακούς γλυκότερα, κι η φρίκη δεν κουβεντιάζεται γιατί είναι ζωντανή, γιατί είναι αμίλητη και προχωράει.’’


Παίζουν: Μιχάλης Ευγενείου, Μάνθος Μουστάκας, Αγγελική Μυλωνάκη, Ιλεάνα Παπαγιάννη, Νίκος Μπρατσιώτης, Γιώργος Ταγκλής, Γεωργία Ρούσσου, Ελένη Καραογλάνη, ‘Αννα Αναστοπούλου, Χριστιαλένα Γιάννου, Αθηνά Αλεξοπούλου, Κυριακή Κολλυνιάτη, Γιάννης Ράος, Κατερίνα Μπάμπη και Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος.


Σκηνοθεσία/Κείμενο: Στεφανία Κρομύδα
Βοηθός Σκηνοθέτης: Ιλεάνα Παπαγιάννη
Φώτα: Μαρίνα Λεφέβρ
Aφίσα: Δημήτρης Βρεττός
Κοστούμια: Μαρία Καλογεροπούλου
Μακιγιάζ: Eλένη Χριστοπούλου
Ήχος: Νίκος Το Χυνάκι

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ



http://goo.gl/EnP8Ch

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα