Απάντηση σε συκοφαντικό δημοσίευμα για δήθεν συνάντηση του Χρήστου Βρεττάκου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

11/6/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Δημοτική Κίνηση ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος βρίσκονται στην δυσάρεστη θέση να διαψεύσουν ως ψευδές και συκοφαντικό το δημοσίευμα της εφημερίδας ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ της 6ης Ιουνίου, το οποίο αναφερόταν σε δήθεν συνάντηση του Χρήστου Βρεττάκου με το μεγαλοεφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η συνάντηση αυτή ουδέποτε πραγματοποιήθηκε
 
Οι πρωτοβουλίες που το προηγούμενο διάστημα πήρε ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Λιμανιού δίνουν σαφή απάντηση για την θέση μας στο θέμα αυτό, σε όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με ψευδή δημοσιεύματα. Πιστεύουμε ότι ο συντάκτης του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ όφειλε και θα μπορούσε πολύ εύκολα να ελέγξει την εγκυρότητα της συγκεκριμένης πληροφορίας, εφόσον ο στόχος του ήταν η αντικειμενική ενημέρωση και όχι η παραπληροφόρηση όσων διαβάζουν την εφημερίδα.

Η Δημοτική Κίνηση ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος με αφορμή το δημοσίευμα, δηλώνουμε για ακόμα μια φορά ότι μαζί με το λαό της πόλης θα αντισταθούμε στα σχέδια κυβέρνησης και μεγαλό-επιχειρηματιών για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού με οποιαδήποτε μορφή (πώληση μετοχών, παραχώρηση χρήσης ή οτιδήποτε άλλο επιδιώξουν όσοι ονειρεύονται να λεηλατήσουν την περιουσία του ελληνικού λαού).

Τέλος, δηλώνουμε, όχι φυσικά προς όσους ασκούν δημοσιογραφία με τέτοιο τρόπο, αλλά προς το λαό της πόλης, ότι για τις συναντήσεις του Δημάρχου θα ενημερώνεται πριν και μετά από αυτές με δελτίο τύπου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα