Μαζική και δυναμική η εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ




9/5/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μαζική και δυναμική η εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

ΜΑΖΙΚΟ και ΔΥΝΑΜΙΚΟ παρών έδωσαν πολλές εκατοντάδες κάτοικοι του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας στην χθεσινή παρουσίαση των υποψηφίων του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ από τον Υποψήφιο Δήμαρχο ΧΡΗΣΤΟ ΒΡΕΤΤΑΚΟ στην πλατεία Νίκης στην Αμφιάλη, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ΕΛΠΙΔΑΣ και ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ μέσα και έξω από την πόλη!

Στην συγκέντρωση μας παραβρέθηκαν οι βουλευτές Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης και Τζένη Βαμβακα, ο Γιώργος Γαβρίλης Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά με τη ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ και τη ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πειραιά Γιώργος Καψετάκης, Σταύρος Κυραμαργιός, Μάκης Μαντάς, Μπάμπης Χριστακόπουλος, Τίνα Μαύρου και Πάρις Λιάτσος.

Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά με τη ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ Γιώργος Γαβρίλης τόνισε: «δυναμική πρόταση η δημοτική κίνηση ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ γιατί συνενώνει δυνάμεις -αγώνες και κοινωνικούς αγωνιστές ως την αναγκαία συνθήκες για να σταματήσουμε την κοινωνική καταστροφή.Γιατί συμπυκνώνει τους αγώνες όλων αυτών που μάτωσαν όλα αυτά τα χρόνια με αυταρπάνηση και ανιδιοτέλεια για να υπερασπιστούν τη ζωή και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων για την υπέρβαση της κρίσης σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας».

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ στην ομιλία του επισήμανε μεταξύ άλλων: «Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ δεν κρύβει και δεν θα κρύψει την αλήθεια από τους πολίτες. […]Εμείς το μόνο που υποσχόμαστε είναι ότι δίπλα και μαζί με τους πολίτες θ’ αντιπαλεύουμε τις πολιτικές της φτώχειας και της μιζέριας. Ταυτόχρονα, εμείς δεν θα κρυφτούμε πίσω από την κρίση. Η κυβερνητική πολιτική που καταδικάζει τους Δήμους σε μαρασμό δεν θα είναι το άλλοθί μάς για να κάνουμε ότι κάνει η σημερινή Δημοτική Αρχή. Οι στρατιές συμβούλων, οι πελατειακές σχέσεις με τους Δημότες, οι αναθέσεις έργων με αδιαφανή τρόπο, οι λάθος προτεραιότητες, η δουλικότητα με  την οποία αποδέχεται και υλοποιεί όλες τις κυβερνητικές κατευθύνσεις, είναι αποτέλεσμα πολιτικής απόφασης της Δημοτικής Αρχής και όχι αναγκαστική επιλογή. Εμείς δεν ερχόμαστε για να διαχειριστούμε την κακομοιριά, αλλά μαζί μ’ εσάς ερχόμαστε για να ανατρέψουμε όλα όσα μας οδήγησαν στην σημερινή χρεοκοπία».

Η δυναμική πορεία του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ προς την συνολική ανατροπή του σκηνικού στον δήμο μας συνεχίζεται και ενισχύεται καθημερινά!

ΣΤΙΣ 18 ΜΑΗ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!

ΣΤΙΣ 18 ΜΑΗ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα