ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ «ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΕΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΤΖΑΝΗ



7/5/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ «ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΕΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΤΖΑΝΗ

Η ανακοίνωση -πρόσκληση στα εγκαίνια των κοινόχρηστων ποδηλάτων από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή αποτελεί εμπαιγμό -πρόκληση προς όλους τους δημότες .

Τα ποδήλατα που θα εγκαινιάσει προεκλογικά η Δημοτική Αρχή , τα παρέλαβε πριν 2 χρόνια και τα εξαφάνισε!

Σε λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου πριν λίγους μήνες ο ίδιος ο Δήμαρχος απάντησε ενώπιον δεκάδων κατοίκων όταν ρωτήθηκε για την τύχη των ποδηλάτων ότι αυτά εκλάπησαν την επόμενη μέρα της παραλαβής τους.

Σήμερα διαβάζουμε ότι αυτά τα δύο χρόνια της εξαφάνισης τα ποδήλατα βρίσκονταν υπό δοκιμή!!!!

Μάλιστα δαπανήθηκε το ποσό των 24.585,19 ευρώ!!! για ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ απόφαση αναρτημένη στη διαύγεια http://static.diavgeia.gov.gr/doc/ΒΙΗΓΩΕΣ-ΖΟΔ

Η Δημοτική Αρχή με όλη αυτήν την ''περίεργη'' κατάσταση που δημιούργησε, κατάφερε για άλλη μια φορά να απαξιώσει πλήρως μια προσπάθεια που θα μπορούσε να συμβάλλει θετικά με πολλαπλά οφέλη για την πόλη και τους κατοίκους της και να δημιουργήσει εύλογα ερωτήματα-υποψίες, για τα όσα ακατανόητα συνέβησαν σε σχέση με το χρόνο παραλαβής και ''εγκαινίων''.

Ερωτήματα στα οποία φυσικά δεν περιμένουμε όπως και σε τόσα άλλα να απαντήσει η απερχόμενη Δημοτική Αρχή , αλλά ο λαός της πόλης με την ψήφο του στις 18 Μάη !

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα