Ανακοίνωση στήριξης από τον Πειραϊκό Σύλλογο Κινητικά Αναπήρων




Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ και ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ευχαριστούν θερμά το ΔΣ του Πειραϊκού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων για την ανοιχτή και ανιδιοτελή τους υποστήριξη. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και δεσμευόμαστε ότι την επόμενη των εκλογών θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φανούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης.

Παραθέτουμε αυτούσιο το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου

Δελτίο Τύπου

Μετά από ώριμη σκέψη και απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, ο Πειραϊκός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων αποφάσισε να στηρίξει το συνδυασμό του Χρήστου Βρεττάκου στις επαναληπτικές εκλογές για τον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας που θα γίνουν την Κυριακή 25 Μαΐου.

Ο Χρήστος Βρεττάκος και ο συνδυασμός του «Άλλος Δρόμος», παρέχουν όλα τα εχέγγυα και την κοινωνική ευαισθησία, για μια πόλη προσβάσιμη και πάνω απ’ όλα ανθρώπινη για τα άτομα με αναπηρίες.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλα τα μέλη μας, τις οικογένειές αλλά και το φιλικό περιβάλλον τους να στηρίξουν με την ψήφο τους τον Χρήστο Βρεττάκο, ώστε το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα να έχουν την τύχη που τους αξίζει και να παύσει η εκμετάλλευση των ατόμων με αναπηρία, σε κάθε επίπεδο.

Για τον Πε.Σ.Κ.Α.

Ο Πρόεδρος                                                                      Η Γενική Γραμματέας

Δρ. Δημητριάδης Βασίλειος                                                   Φεγγαρίδου Μαρία

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα