ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑ-ΣΕΛΕΠΙΤΣΑΡΙ-ΑΪΝΣΤΑΪΝ-ΤΣΑΛΔΑΡΗ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑ-ΣΕΛΕΠΙΤΣΑΡΙ-ΑΪΝΣΤΑΪΝ-ΤΣΑΛΔΑΡΗ


Τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Κερατσινίου Δραπετσώνας , με τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο και τον βουλευτή Β΄Πειραιά - ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη περιοδεύσαμε το Σάββατο 22 Μαρτίου στις γειτονιές γύρω από την εκκλησία της Παναγίας των Βλαχερνών , στο πάρκο Σελεπίτσαρι, στην Αϊνστάιν και Π.Τσαλδάρη.

Στην επαφή μας με τον εμπορικό κόσμο της περιοχής ακούσαμε τους ανθρώπους να εκφράζουν την αγωνία για το μέλλον των καταστημάτων τους που με μεγάλη δυσκολία κρατούν ανοιχτά.
Διαπιστώσαμε την ''ερημοποίηση'' του πράσινου στο πάρκο Σελεπίτσαρι , ένα στολίδι της πόλης και πνεύμονας πρασίνου, την φιλότιμη προσπάθεια των κηπουρών να κρατήσουν όμορφα και ζωντανά τα δέντρα και τα φυτά που είναι ένα κομμάτι της ψυχής τους, κόντρα στην όχι και τόσο αθώα έλλειψη οποιασδήποτε μέριμνας και οργάνωσης από την Δημοτική Αρχή.
Υποδομές όπως τα συντριβάνια του πάρκου έχουν μετατραπεί σε βούρκο, ή σε πλατφόρμα εγκατάστασης ιδιωτικών επιχειρήσεων. Το θέατρο του Πάρκου αποτελεί πλέον μόνο πόλο έλξης για βανδαλισμούς αφού η Δημοτική Αρχή, προφανώς, αποφάσισε να βάλει ταφόπλακα και στον πολιτισμό αυτής της πόλης.
Όμως οι συνδημότες μας έχουν άλλα σχέδια απ΄ότι δείχνει η κουβέντα μαζί τους.
Δείχνουν τη διάθεσή τους να ανατρέψουν ότι τους εξαθλιώνει.

 Έχουν αγωνιστικές παρακαταθήκες που δεν θα αφήσουν κανέναν να υποθηκεύσει το μέλλον του τόπου τους.
Έχουν να επιλέξουν έναν ''ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ'' , το δρόμο της ΡΗΞΗΣ με το κατεστημένο που αλλάζει ρούχα και χρώματα αλλά παραμένει Μανωλιός, το δρόμο του ΑΓΩΝΑ για να πάρουμε πίσω τα όνειρά μας, το δρόμο της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ όλων όσων εμφανίζονται τώρα ως έμπειροι και ικανοί σωτήρες ενώ το μόνο που θέλουν είναι να αποτελειώσουν ότι σχεδίασαν για εμάς χωρίς εμάς.


ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ.
ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!
ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ!

Φωτογραφίες από την περιοδεία:







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα