ΑΘΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοτικό Συμβούλιο 15ης Νοεμβρίου

Άθλιες μεθοδεύσεις της δημοτικής αρχής για να επιβάλλει αποφάσεις χωρίς απαρτία και χωρίς πλειοψηφία

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 15/11/2013 η Δημοτική Αρχή για άλλη μια φορά ξεπέρασε τον εαυτό της. Στη συνεδρίαση προσήλθαν 15 Δημοτικοί Σύμβουλοι. Ο Δημοτικός Σύμβουλος του ΆΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, Μπάμπης Μανουσιάδης, από την αρχή της συνεδρίασης δήλωσε ότι θα μείνει στο Συμβούλιο για να υπάρξει απαρτία με την προϋπόθεση να συζητηθούν θέματα που αφορούν την ομαλή λειτουργία του Δήμου και όχι ζητήματα για τα οποία απαιτείται η παρουσία της πλειοψηφίας των Δημοτικών Συμβούλων.  

Η Δημοτική Αρχή , αντί να σεβαστεί την πρόθεση του ‘’Αλλου Δρόμου’’ να βοηθήσει τη λειτουργία του Δήμου - πρόθεση που δεν δείχνουν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας που δεν πατάνε στις συνεδριάσεις - προχώρησε σε μια απαράδεκτη μεθόδευση φέρνοντας για συζήτηση την παραχώρηση της λειτουργίας των καλλιτεχνικών τμημάτων του Δήμου, που η ίδια έχει με την πολιτική της έχει καταργήσει, σε ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ!!

Ο Δημοτικός μας Σύμβουλος, Μπάμπης Μανουσιάδης αποχώρησε από την συνεδρίαση, καταγγέλοντας αυτήν την απαράδεκτη, αντιδημοκρατική κατρακύλα.

Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ αρνήθηκε να παραστεί και στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Κυριακή 17 Νοεμβρίου. Για εμάς η 17η Νοέμβρη είναι ημέρα τιμής στους αγώνες για Δημοκρατία , Ελευθερία, Εργασία και Κοινωνική Δικαιοσύνη και πρέπει να γίνεται σεβαστή, ειδικά  από τους εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ «ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.

Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ και οι πολίτες, παλεύοντας μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο θα σταματήσουν αυτήν την προσπάθεια, όπως ακριβώς έκαναν και με προηγούμενες απόπειρες της δημοτικής αρχής.


Δημοτική Κίνηση Πολιτών Κερατσινίου - Δραπετσώνας
«ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα