Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΛΑΪΚΟΥΣ

Μόνο ένα μεγάλο  εργατικό λαϊκό κίνημα θα στείλει το φίδι πίσω στην  τρύπα του.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ?

Το επίσημο κράτος αποφάσισε ξαφνικά να διαλύσει το παρακράτος που για χρόνια προστάτευε?
Γιατί άραγε τα ΜΜΕ, που μέχρι πριν λίγες μέρες αγιοποιούσαν το φασιστικό μόρφωμα, τώρα βγάζουν στην επιφάνεια μια πληθώρα στοιχείων που αποκαλύπτουν την εγκληματική φασιστική του δράση?
 Γιατί έπρεπε να συμβεί η δολοφονία του Παύλου για να ξυπνήσει η τροϊκανή συγκυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της?
Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα περιορίζουν τη χαρά των αντιφασιστών της πόλης που βλέπουν τους φασίστες αρχηγίσκους να φορούν αυτό που τους αξίζει, χειροπέδες!!!
Είναι ακόμα νωρίς να προσεγγίσουμε τη νέα πραγματικότητα σε όλες της τις διαστάσεις και να προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σήμερα σε όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν.
Το σίγουρο είναι ότι η μνημονιακή συγκυβέρνηση της λεηλασίας και της καταστροφής θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει την όψιμη αντίδραση κατά της χρυσής αυγής, για να ενισχύσει την εικόνα της ΝΔ και να μπορέσει να περάσει τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν ήδη αποφασισθεί.
 Σίγουρο είναι ακόμα ότι μπροστά στον κίνδυνο της ανάπτυξης ενός λαϊκού κινήματος που θα σαρώσει την πολιτική τους, προετοιμάζουν το επόμενο δίλλημα που θα θέσουν στην κοινωνία:
ΦΑΣΙΣΜΟΣ Ή ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΚΑΘΑΡΑ.
Ο νεοφασισμός της χρυσής αυγής βλάστησε πάνω στο έδαφος της κρίσης και της κοινωνικής καταστροφής που προκάλεσαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις και θα ξεριζωθεί μαζί με αυτές.
ΝΑΙ  έστω και καθυστερημένα καλά κάνει η κυβέρνηση και παίρνει μέτρα ενάντια στα φασιστοειδή, αυτό όμως δεν πρέπει να εμποδίσει το λαό να στοχεύει στην ανατροπή αυτής της κυβέρνησης .
Μιας κυβέρνησης που ανέχθηκε τον νεοναζισμό, τον βοήθησε να αναπτυχθεί και που σήμερα φαίνεται να τον χτυπά, χωρίς όμως να διαφοροποιεί την πολιτική της, που τσακίζει τα δικαιώματα του λαού και σπρώχνει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στην ανέχεια και την εξαθλίωση, εύκολη λεία στην προπαγάνδα των χρυσαυγιτών.

 Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΄΄ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ’’ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΩΤΙΣΣΕΣ ,ΤΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΙΤΙΣΣΕΣ

ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΡΙΖΩΜΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα