ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ''ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ'' 22/9/2013


24/9/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη συμμετοχή των μελών ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης της Δημοτικής μας Κίνησης ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. Στην συνέλευση συζητήσαμε τον απολογισμό της οκτάμηνης παρουσία μας στην πόλη, πήραμε αποφάσεις για τον προγραμματισμό της δράσης μας, διευρύναμε τη Γραμματεία και εκλέξαμε Επικεφαλής της δημοτικής μας κίνησης. Στην διαδικασία ανάδειξης Επικεφαλής έθεσαν υποψηφιότητα οι συναγωνιστές μας Χρήστος Βρεττάκος, Κώστας Ιωακειμίδης και Θανάσης Καλογιαντζίδης, ψήφισαν 226 μέλη και εκλέχθηκε ως Επικεφαλής ο σ. Χρήστος Βρεττάκος.

Η Δημοτική μας Κίνηση πιο ενωμένη και πιο δυνατή μέσα από τις δημοκρατικές της διαδικασίες το επόμενο διάστημα θα συνεχίσει με νέα ορμή την αγωνιστική πορεία που χάραξε πριν από οκτώ μήνες . Στόχος μας μαζι με κάθε Κερατσινιώτη και Κερατσινιώτισσα, κάθε Δραπετσωνίτη και Δραπετσωνίτισσα, κάθε νέο, κάθε άνεργο και εργαζόμενο αυτής της πόλης που πλήττεται από την απάνθρωπη πολιτική των Μνημονίων και της φτώχειας, να βαδίσουμε στον ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ του αγώνα, της ανατροπής, της ελπίδας και της αλλαγής . Όραμα μας μία τοπική αυτοδιοίκηση υπερασπιστής των λαϊκών συμφερόντων, μία δημοτική αρχή στήριγμα στις λαϊκές ανάγκες, μία κοινωνία απαλλαγμένη από τα Μνημόνια και τους νόμους της εξαθλίωσης, ένα μέλλον με περισσοτέρη δικαιοσύνη.

Το αμέσως επόμενο διάστημα καλούμε κάθε Κερατσινιώτη-ισσα και κάθε Δραπετσωνίτη-ισσα όχι απλά να μας “εγκρίνει”, αλλά να συμμετέχει ενεργά σ' αυτό τον αγώνα ανατροπής και αλλαγής, όχι απλά να αποθέσει πάνω μας τις ελπίδες του, αλλά να πάρει το μέλλον του στα δικά του χέρια και να βαδίσει μαζί μας στον ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ της ελπίδας.




 


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα