Ολοκλήρωση μοιράσματος της πρώτης εφημερίδας του «Άλλου Δρόμου».


Τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Κερατσινίου – Δραπετσώνας, «Άλλος Δρόμος», τις τελευταίες 4 εβδομάδες πραγματοποίησαν το μοίρασμα της πρώτης μας εφημερίδας με τα νέα και τις δραστηριότητες της κίνησης από την γέννησή της έως τώρα. Το μοίρασμα  έγινε στις περιοχές: Δραπετσώνα, Χαραυγή-Ευγένεια, Ταμπούρια και στην Αμφιάλη(Παναγή Τσαλδάρη, Υψηλάντου και Πρέσσωφ)στο Κερατσίνι.

Το πρώτο μας συμπέρασμα από αυτή μας την ενέργεια είναι πως ο κόσμος ήταν θετικός στο άκουσμα της ύπαρξης μιας νέας δημοτικής κίνησης με αριστερό-ριζοσπαστικό χαρακτήρα. Από την άλλη υπήρξε σε ορισμένες περιπτώσεις έντονος προβληματισμός, ως προς το τι θα κάνει μια νέα δημοτική κίνηση στην πόλη μας, αφού η απογοήτευση που έχει εισπράξει ο κόσμος από τις προηγούμενες δημοτικές κινήσεις που έχουν διοικήσει τον Δήμο είναι μεγάλη.

Ο «Άλλος Δρόμος» όπως τονίσαμε στην διακήρυξη μας που οι δημότες ενέκριναν στην ιδρυτική μας συνέλευση, έρχεται να προτείνει λύσεις που στόχο έχουν να στηρίξουν τις λαϊκές οικογένειες της πόλης που δοκιμάζονται από τις βάρβαρες πολιτικές της τροϊκανής συγκυβέρνησης και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής  των κατοίκων. Ο «Άλλος Δρόμος» θέλει λύσεις  χωρίς την συμμετοχή των «καμένων χαρτιών» αυτής της πόλης που τόσα χρόνια έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην λειτουργία και προσφορά του δήμου προς τους δημότες. Καλούμε τους δημότες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας να ενώσουν μαζί μας τις δυνάμεις τους και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια για να αλλάξει ο Δήμος σελίδα. Στόχος  μας είναι η ρήξη και η ανατροπή των πολιτικών που καταδικάζουν σε μαρασμό την τοπική αυτοδιοίκηση και οδηγούν τη χώρα και το λαό της σε αδιέξοδο. Πιστεύουμε στην ανασυγκρότηση των ζωντανών δυνάμεων αυτής της πόλης, και παλεύουμε οι κάτοικοί της να έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο στη διαχείριση της ίδιας τους της ζωής.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
«ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα