ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 16/7/2013. Για την μεταφορά του προσωπικού και των δομών της ΔΗΚΕΠΑ.

Η Δημοτική Κίνηση "Άλλος Δρόμος" έχει πάρει ξεκάθαρη θέση από την αρχή, τόσο με ανακοινώσεις όσο και στις συνομιλίες με τους απλήρωτους εργαζόμενους της ΔΗΚΕΠΑ, για συνολική λύση της επιχείρησης και μεταφορά όλων των εργαζομένων και των δομών της στον Δήμο, ο οποίος θα εξασφαλίσει και τις υπηρεσίες προς τους δημότε...ς.

Η στάση αυτή δεν αποτελεί πυροτέχνημα της τελευταίας στιγμής, αλλά προϊόν της γενικότερης μας αντίληψης και δράσης για την κοινωνία, τον πολιτισμό και τα εργασιακά θέματα, απέναντι στην κορύφωση των σκληρών καπιταλιστικών πολιτικών, που μεταφράζεται σε απολύσεις "εν ψυχρώ" και σε ολική καταστροφή της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τόσο στην κοινωνία, όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο με όσες δυνάμεις διαθέτουμε, έχουμε στηρίξει τις προτάσεις αυτές από την πρώτη στιγμή και τις ενισχύουμε.

Η Δημοτική Αρχή οφείλει επιτέλους να υλοποιήσει την βούληση των εργαζομένων και της κοινωνίας και να μεταφέρει άμεσα όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο καθώς και τις δομές της επιχείρησης, χωρίς άλλα κόλπα και χωρίς να τους βάζει σε λογικές ανθρωποφαγίας και ανταγωνισμού, οι οποίες εξυπηρετούν απόλυτα στον διχασμό τους και στο να επιβληθούν οι κεντρικές πολιτικές συρρίκνωσης και κατεδάφισης.

"ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ"
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΣΕΠ: ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΥΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ»

Προσφέρουμε χαρταετούς στα προσφυγόπουλα